16 / 10 / 2021


Modulis.ro oferă hale de închiriat pentru afacerile care se extind la nivel național

Business-urile din zona de vest a țării, din domeniul industrial ori retail, au nevoie de logistică pentru a se extinde…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 20/09/2021

Business-urile din zona de vest a țării, din domeniul industrial ori retail, au nevoie de logistică pentru a se extinde la nivel național. Iată de ce, pentru organizarea producției și a distribuirii produselor, este necesară identificarea de depozite de închiriat în diferite puncte strategice de pe hartă. Hale care să faciliteze accesul la piața națională, nu doar la cea județeană sau regională.

„Bătaie” pe halele de închiriat din Brașov

Afacerile care pornesc din zona de vest a țării își planifică activitățile în primul rând în parcurile industriale din zona centrală a țării. Județul Brașov și implicit municipiul Brașov sunt areale cunoscute pentru rolul de nod logistic în domeniul industrial și nu numai.

Putem spune chiar că este „bătaie” pe halele de închiriat moderne din Brașov.

Sunt de interes tot acele hale vechi, deși renovate? Merită ele costul pe termen mediu și lung? Sunt suficient de spațioase și de dotate?

Cei care au experimentat deja Brașovul în acest sens, deși sunt cât de cât mulțumiți de ofertele regăsite, sunt rezervați să se declare cu adevărat încântați. Investiții logistice se fac în continuare, într-o anumită măsură, deși potențialul încă nu a fost împlinit.

O notă discordantă (în bine) o face un dezvoltator imobiliar care mizează pe tehnologii și materiale constructive de top așa cum detaliază pe site-ul modulis.ro. Câteva dintre caracteristicile acestui nou parc industrial unde facilitățile ridică nivelul peste media ofertelor sunt:

  • construcție din beton prefabricat, cu închideri din casete rigide de vată bazaltică și tablă cu cută înaltă;
  • trape automate;
  • uși secționale și pietonale;
  • pardoseli elicopterizate armate;
  • sistem de rigole pentru preluarea apelor pluviale și stocare într-un lac de acumulare;
  • luminatoare hale;

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: