25 / 09 / 2023


Moarte şocantă în campania electorală. Un candidat a decedat în timpul discursului – BotosaniNews.ro

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a murit vineri, la Dăbuleni, în urma unui infarct, în timpul…

De redactia , in Actualitate , at 12/09/2020

Candidatul Partidului Puterii Umaniste la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a murit vineri, la Dăbuleni, în urma unui infarct, în timpul unei discuţii cu alegătorii. Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a murit după ce a ținut un discurs electoral. Bărbatul avea 54 de ani și primul diagnostic este infarct miocardic, scrie Romaniatv.net.

“În plina campanie electorală, colegul nostru Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Președinția Consiliului Județean Dolj, cu care mă aflam la Dăbuleni, a decedat în urma unui infarct. Dumnezeu să-l odihnească!“, a transmis Dragoș Frumosu, președintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară “SINDALIMENTA”, unul dintre liderii de campanie ai PPU-SL.
Acesta a mai scris: “Oameni buni, trăim într-o țară condusă de ani de zile de nemernici. Orașul Dăbuleni nu are medic constatator. După ce salvarea a încercat resuscitarea 45 de minute a plecat, a venit polițist de la criminalistică și trebuie găsită mașină ca să fie dus la morgă, la Bechet. Incredibil!“.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: