27 / 05 / 2022


Miting electoral în plină pandemie fără respectarea regulilor sanitare | .News

Miting electoral (foto: captură video) Miting electoral fără reguli sanitare în județul Dolj. Aproximativ 300 de persoane care nu respectă…

De redactia , in Actualitate , at 23/08/2020

Miting electoral (foto: captură video)
Miting electoral fără reguli sanitare în județul Dolj. Aproximativ 300 de persoane care nu respectă distanțarea fizică apar într-un filmuleț postat de viceprimarul Pro România al localității Calopăr. Întâlnirea a fost convocată de primarul PSD. Mai apoi, primarul și adjunctul său au avut un schimb de replici dure.
 Potrivit viceprimarului, inclusiv angajații Primăriei au fost obligați să participe. La un moment dat, oamenii sunt urcați în mai multe microbuze care au un afiș electoral cu primarul pe ele.

PRIMAR FARA SUSTINERE!In plina pandemie,actualul primar in functie, Marin Catalina, reprezentatul Psd in comuna Calopar județul Dolj face campanie electorală cu peste 300 de persoane aduse din toate colturile județului !Edilul constientizeaza ca nu mai are sustinere din partea locuitorilor comunei Calopar si s-a gandit ca cea mai buna solutie pentru a impresiona cetatenii este sa aduca susținători din alte locuri.Conform legislației in vigoare ,acțiunile ce nu respecta distantarea sociala ,nu sunt permise.Acest om ar fi trebuit sa fie un exemplu pt comunitate,datorita disperarii, incalcam legea?
Publicată de Pavel Marius pe Sâmbătă, 22 august 2020

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: