27 / 05 / 2022


Misterul se adâncește – mașina lui Gheorghe, șoferul român dispărut de 9 zile, a fost găsită abandonată într-o benzinărie din Italia

Mașina șoferului român de TIR dispărut de 10 zile, găsită într-o benzinărie din Italia, la 700 de km de locul…

De redactia , in Internațional , at 11/09/2020

Mașina șoferului român de TIR dispărut de 10 zile, găsită într-o benzinărie din Italia, la 700 de km de locul unde muncea.

Un șofer de TIR din Prahova, Gheorghe Țănău, e dispărut de pe 1 septembrie și nimeni nu poate să dea de el.
Bărbatul, care are 42 de ani și lucrează pentru o firmă din Sicilia, a plecat spre locul de muncă din Prahova, unde locuiește, și a vorbit ultima oară la telefon cu familia în noaptea de luni spre marți, pe 1 septembrie, când a spus că era la intrare în Ungaria.

Apoi nimeni n-a mai putut lua legătura cu el. Familia a alertat poliția și a încercat să afle orice informație folositoare. Comunitatea șoferilor români de TIR din Europa s-a mobilizat la rândul ei, încercând să găsească orice urmă a colegului lor.
Marți seara, la mai bine de o săptămână de când nimeni nu mai știa nimic de Gheorghe, mașina acestuia a fost găsită într-o benzinărie din Forli, în Italia. E parcata la 700 de km de locul unde ar fi trebuit să ajungă românul, în Sicilia, unde e angajat.

Carabinierii au fost anunțați și au început deja căutările în zonă, au întrebat deja rezidenții de lângă benzinărie, vor verifica și imaginile de pe camerele de supraveghere.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: