18 / 06 / 2024


Ministrul Educației, Ligia Deca, și-a tras fermă de troli! Ceaușeasca de la Educație – sute de comentarii laudative la postări – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 06/12/2023

Impostura atinge cote alarmante în cazul ministrului Educației, Ligia Deca, în contextul unui nou eșec pentru România la testele PISA. Doamna Deca povestea acum câteva săptămâni că își pune angajații de la minister să șteargă comentariile negative de pe pagina sa de Facebook. Mai nou, doamna Deca are o fermă de troli care comentează automat și bineînțeles laudativ la postările sale. Se pare că doamna Deca chiar nu are simțul ridicolului. Oare a importat ferma de troli a lui Putin!?

Rezultatele României la testele PISA 2022 s-au menținut la aproximativ același nivel ca în 2018. Ne clasăm la coada clasamentului. Doar Bulgaria stă mai prost ca noi. România educată promovată de președintele Iohannis și ministra Deca au făcut praf sistemul educațional din țara noastră.

Cum să creezi o fermă de troli cu conturi de facebook generate de Inteligența Artificială care să îți comenteze pozitiv la postări?

Doamna ori are probleme la mansardă ori e instabilă emoțional.

Cont de facebook generat de IA care comentează laudativ la adresa ministrului Educației Ligia Deca

Se pare că doamna Ligia Deca a plătit o companie de profil să îi instaleze o aplicație ce poate genera comentarii pozitive în mod automat. Cei care au intrat pe pagina ministrului Educației, Ligia Deca, nu au ezitat să o ironizeze.

Alin Birliga: A pus echipa de comunicare fabrica de trolli la treaba?! 🤣 Asta e abordare serioasa cand te situezi pe penultimul loc in Europa?!

Adrian Bujenita: Jumatate din cei care comenteaza aici sunt troli, iar cealalta jumatate, de-astia cu rezultatele astea fabuloase la testele PISA, de-am iesit pe penultimul loc din Europa. Dar la asa ministru al educatiei, asa comentatori.

Iulia Dumitrachescu: Ce-ați fumat toți, fraților,de numiți analfabetismul reziliență? Doamna are cinismul și disprețul față de români care îl caracterizează pe cel care o ține în brațe, dar cei care comentează admirativ ce, Doamne, iartă-mă, fumați de delirați așa?

Adrian Pletea: Moamăă…ce de aplaudaci!

Dana Mantarau: Cel mai slab ministru al Educatiei, ever! Mai degraba, ministrul lipsei de educatie! Tineti-o tot asa, mergea treaba super! 😂

Andrei Covaci: Care este botul pe care l-ati folosit pentru comentarii?

Olivia Sabotnicu: Deci daca Vasile e penultimul din clasa cu media 5, in timp ce media generală a clasei e 9 si anul următor Vasile este tot penultimul din clasa, tot cu media 5 dar media clasei a scăzut la 8.5 inseamna ca Vasile e rezilient si trebuie lăudat?

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *