18 / 06 / 2024


Ministerul Transporturilor se laudă cu 16 kilometri din Autostrada Transilvaniei, inaugurați înainte de termen – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 25/12/2023

Oamenii lui Grindeanu se laudă cu 16 kilometri din Autostrada Transilvaniei au fost inaugurați cu 8 luni înainte de termen.

Lotul așteptat de ani buni de șoferi va asigura o legătură directă, între Cluj Napoca și Târgu-Mureș.Lotul de aproximativ 16 km face legatura între Chețani și Câmpia Turzii, adică porțiunea lipsă care leagă Târgu Mureș de Cluj-Napoca.

Irinel Scrioșteanu, secretar de stat Ministerul Transporturilor: „Ultimul lot rămas ca să întregim acea zonă la nivel de autostrada, de la Gilău până la Târgu Mureș. De la Gilău până la Târgu-Mureș și va fi folosită aprox 113 km, dar și mai jos spre A 10 și prin intermediul A 1 până la Sibiu.”

Ar fi al doilea lot inaugurat după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost deschis un ciot de aproape 10 de kilometri în partea de nord a Autostrăzii. A0 are o sută de kilometri și ar trebui să îi scape pe șoferi de aglomerația de pe actuala șosea de centură.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii