15 / 06 / 2021


Minerii cer anchetarea șefilor CEH pentru angajările fictive și delapidarea companiei de stat! Cine sunt ‘tovarășii’ abonați la contractele din ENERGIE

Minerii din Valea Jiului au ajuns la limita disperării și s-au blocat în mina Lupeni încă de marți și nu…

De redactia , in Internațional , at 20/02/2021

Minerii din Valea Jiului au ajuns la limita disperării și s-au blocat în mina Lupeni încă de marți și nu vor să iasă la suprafață până nu le sunt plătite drepturile salariale.

„Situația minerilor blocați în subteran la Mina Lupeni s-a înrăutățit. Unui miner a început să-i curgă sângele pe nas și a fost evacuat. Tensiunea este foarte mare, ieri Dioane Samuel directorul general al CEH a fost foarte aproape să fie linșat în subteran, norocul lui a fost că au intervenit doi ortaci de la Lupeni și a putut să fugă spre Puțul 15.

Este vorba de disperarea unor oameni aflați la capătul puterilor. Dacă Dioane Samuel și Cristian Roșu nu vor să demisioneze trebuie demiși urgent și anchetați pentru angajările fictive și pontajele fictive de care se vorbește în Valea Jiului.

Intervenția autorităților trebuie să fie fermă și situația detensionată până nu vom avea victime. Fac apel la mineri și minerii salvatori care înțeleg să facă jocul murdar al partidelor politice aflate la putere, în speță pnl, falimentul vă va afecta și pe voi, să nu credeți că sunteți altceva decât niște pioni ai unor șmecheri care se folosesc de voi. Jenantă și chiar mizerabilă atitudinea unor lideri de sindicat de a rămâne în București motivând că au luni negocieri cu ministrul energiei. Până luni se pot întâmpla multe din păcate în Valea Jiului.”, notează Stefan Adrian Jurca din Petroșani.

Primarul din Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, a revenit din Maldive

„Tiberiu Iacob Ridzi, primarul liberal al Petroșaniului este solidar cu minerii fapt pentru care transmite acestora un mesaj prin intermediul presei. Bă băiete, hai să-ți spun cum stau lucrurile. Tu ești la putere bă Ridzi, partidul tău conduce România, așa că lasă gargara asta ieftină cu mesajele în presă și fotografiile cu minerii și tai-o la București la Ludovic Orban și Câțu și vorbește cu ei.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: