16 / 01 / 2022


Miliardarul american Robert Durst, condamnat pe viaţă pentru uciderea celei mai bune prietene, a murit în închisoare la 78 de ani. El a fost subiectul unui documentar HBO

Miliardarul Robert Durst, condamnat pe viaţă pentru uciderea prietenei sale, a murit în închisoare la vârsta de 78 de ani,…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 12/01/2022

Miliardarul Robert Durst, condamnat pe viaţă pentru uciderea prietenei sale, a murit în închisoare la vârsta de 78 de ani, potrivit avocatului său, citat de BBC, informează News.ro.

Durst a murit ca deținut în California, după ce a pledat vinovat în septembrie pentru uciderea prietenei sale Susan Berman.

A ucis-o pentru a o împiedica să vorbească cu poliţia despre dispariţia soţiei sale. Poliţia crede că el a mai ucis alte două persoane.

Durst, care a avut numeroase probleme medicale, era conectat la un ventilator cu luni înainte de moartea sa, a spus avocatul său.

Avocatul Chip Lewis a confirmat că a murit la San Joaquin General Hospital, el fiind încarcerat la Stockton, California.

Lewis a spus că Durst a murit din cauze naturale şi suferea de cancer la vezica urinară.

În octombrie, Robert Durst, subiectul documentarului HBO The Jinx, a fost condamnat pentru uciderea celei mai bune prietene Susan Berman.

Berman, care avea 55 de ani, a fost găsită împuşcată în cap în casa ei din Beverly Hills.

Procurorii despre Durst: Un psihopat narcisist

În partea finală a documentarului The Jinx, Robert Durst este auzit murmurând în sinea lui: „Ce naiba am făcut? I-am ucis pe toţi, desigur”.

Cu câteva ore înainte de difuzarea ultimului episod, autorităţile l-au arestat pe Durst în New Orleans pentru uciderea lui Berman. Juraţilor li s-a redat clipul în timpul procesului.

Procurorii l-au numit pe Robert Durst un „psihopat narcisist”.

Susan Berman a fost o scriitoare de cărţi poliţiste şi a acţionat în calitate de purtător de cuvânt al lui Durst când a devenit suspect de dispariţia soţiei sale.

La o altă audiere,

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: