14 / 06 / 2021


Mii de oameni în stradă și o geacă roșie dispărută. E plecat la schi cu xenofobia în plic – CRITICII.RO

România are parte de o implozie socială după ce a fost închisă, umilită și batjocorită la nesfârșit de guvernele provizorii…

De redactia , in Opinii , at 31/03/2021

România are parte de o implozie socială după ce a fost închisă, umilită și batjocorită la nesfârșit de guvernele provizorii ale președintelui Iohannis Werner Klaus. Constatăm că și-a pierdut geaca roșie și a intrat în silenzio stampa până a primit comunicatul în plic cu xenofobia și antisemitismul.
Românii ”MEI” sunt în stradă, dar nu suntem oamenii dumneavoastră stimabile! Noi suntem românii ce își apără drepturile și libertățile de o clică a inamicilor transnaționali ce vor distrugerea României.
Români, Iohannis merge pe tactica pământului pârjolit, adică după el să se aleagă praful și pulberea de țara noastră.
Președintele Werner Iohannis împreună cu șeful cu multe stele de la acoperiți, frații Muraru și oamenii lor din așa zisa societate civilă realizează un atac concertat asupra țării prin crearea unei imagini de națiune rasistă, xenefobă și antisemită.
Chiar dacă ei pierd puterea și țara reintră pe făgașul normal, operațiunile lor cu xenofobia și antisemitismul ne vor distruge pe termen nedefinit. Ei vor să ne pună această etichetă pentru a ne distruge pe termen lung ca imagine internațională. E datoria noastră să îi oprim la timp, a tuturor românilor patrioți, inclusiv a celor care lucrează în instituțiile statului. Dacă nu oprim din fașă această operațiune cu extremismul, xenofobia și antisemitismul, România nu va mai conta pe plan internațional zeci de ani.
Trezirea la realitate oameni buni! E cazul să înțelegem cu cine avem de-a face.
Cum îi răspund românii lui Iohannis la aceste atacuri
George F. Elisei Băiatule ești paralel, ce antisemitism, când în România se moare de foame și ați adus lumea la disperare prin măsurile astea idioate și managementul penibil al situației. Nu mai deturna tu discuția și atenția de la altele cu tacticile astea securiste. Fă și tu ceva pentru prima dată, ceva pentru țara asta și dă-ți demisia,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: