26 / 02 / 2024


Mihai Tudose se teme de AUR: „Este un pericol. Nu are cum să ajungă la guvernare” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 01/11/2023

Fostul premier PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a afirmat, într-o emisiune, că AUR nu are nicio şansă să ajungă la guvernare.

El a precizat că la alegerile parlamentare din 2020, AUR ”s-a fofilat”, iar alegătorii nu au văzut cu adevărat acest partid, dar că acum ”lumea se uită”.

Întrebat, duminică seară, la Prima News, dacă AUR este un pericol în anul electoral 2024, Mihai Tudose a explicat de ce acesta nu reprezintă niciun pericol.

”Eu nu îl identific ca pe un pericol. Nu este un pericol pentru nimeni, fiindcă nu are nicio şansă, fără aroganţă, nu are nicio şansă să ajungă la guvernare. Niciun sondaj nu a dat AUR la 51 la sută. Data trecută (la alegerile parlamentare – n.r.) s-a fofilat, nu l-a văzut nimeni, acum lumea se uită”, a declarat Tudose.

El a mai precizat că AUR nu are cum să ajungă la guvernare.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii