27 / 07 / 2021


Mihai Tudose i-a mulțumit ministrului Transporturilor pentru deblocarea lucrărilor la pod

* europarlamentarul PSD Brăila, Mihai Tudose, a făcut ieri o vizită pe șantierul podului suspendat peste Dunăre, alături de președintele…

De redactia , in Actualitate , at 13/06/2021

* europarlamentarul PSD Brăila, Mihai Tudose, a făcut ieri o vizită pe șantierul podului suspendat peste Dunăre, alături de președintele CJ, Francisk Chiriac și de primarul Marian Dragomir * acesta s-a arătat încântat de rapiditatea cu care evoluează lucrările * și ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat, recent, că podul nu va rămâne muzeu și că va fi inaugurat la sfârșitul anului viitor * Tudose a dorit să precizeze că de această dată nu avem de-a face cu declarații lipsite de conținut ale ministrului, ci cu o realitate, deoarece s-au dat toate avizele care țineau de minister

Europarlamentarul Mihai Tudose a vizitat, ieri, șantierul podului suspendat peste Dunăre pentru a vedea stadiul lucrărilor. Social-democratul a efectuat o vizită în teren alături de primarul Municipiului Brăila Marian Dragomir și de președintele Consiliului Județean Francisk Chiriac. Mihai Tudose s-a arătat plăcut impresionat, motiv pentru care chiar a postat un mesaj în acest sens pe rețelele de socializare, alături de câteva fotografii de la fața locului.
”La Brăila se scrie istorie. Mulțumesc tuturor brăilenilor care au crezut în acest proiect, precum și tuturor celor care au pus umărul la realizarea lui”, a declarat Tudose.
La rândul său, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, marți seară, pentru TVR1, că podul de la Brăila nu va rămâne muzeu și că va fi inaugurat la sfârșitul anului viitor, după cum a preluat și G4Media. Drulă a recunoscut că a existat o întârziere în privința drumurilor de legătură care să asigure infrastructura rutieră în zona podului, însă a subliniat că acum problemele au fost rezolvate și că proiectul este complet deblocat.
Contactat de redactorii ”Obiectiv – Vocea Brăilei” după vizita de la pod, Tudose a vorbit și despre intervenția ministrului și chiar a ținut să îi mulțumească lui Drulă ”pentru normalitate”.
”Da, chiar le sunt recunoscător tuturor celor care pun umărul și care până la urmă își fac treaba, își îndeplinesc sarcinile de serviciu. Fiindcă am avut exemple pe Guvernarea PNL când unii nu și-au făcut datoria și au fost foarte întârziate anumite avize. Acum, cum-necum, uite că domnul ministru Drulă a dat drumul la lucrări. Nu am altă stare de spirit, decât să îi mulțumesc! Domnule, e ok! Am ajuns să mulțumim normalității. Am fost astăzi la pod, sunt extraordinar de impresionat, dacă acceptați această formulare. A evoluat mult, evoluează foarte repede, se vede că este un lucru foarte serios, e organizat totul ca în farmacie. Toată lumea știe ce are de făcut. Și chiar se muncește și se vede că se muncește! Este păcat cumva, dacă vreți, că nu poate toată lumea din Brăila să se ducă să vadă chestia asta! Chiar e păcat, dar chiar nu se poate! Ar trebui să închidem șantierul și să îl facem muzeu de vizitat, dar noi am prefera totuși să nu fie muzeu. Este adevărat că au pornit lucrările la drumuri. De data asta chiar nu este o declarație lipsită de conținut a ministrului, pentru că tot ce a fost la Ministerul Transporturilor s-a deblocat. Se intră în ritm firesc”, a declarat Tudose.
Europarlamentarul a dorit să puncteze că a mers alături de primarul Municipiului și de președintele CJ Brăila la pod, pentru că până la urmă aceștia gestionează tot ceea ce se întâmplă în legătură cu această mega-investiție, mai precis dezvoltarea orașului și a județului.
”Am vorbit cu constructorii, i-am felicitat. Cum să vă spun, când te duci acolo și vezi ce este și stai lângă construcția aceea, dacă nu ți se ridică părul pe tine înseamnă că nu ești viu! Și repet, acum chiar este totul corect. Tot ce a ținut de stat s-a îndeplinit. Sunt toate autorizațiile date, totul ok, totul este în parametri. Toată lumea spune că se va încadra în termen. Și chestia asta în România pare a fi ceva foarte rar. Deci, jos pălăria pentru toți cei implicați! De aceea am și mulțumit public, astăzi, și brăilenilor care au crezut în acest proiect, și tuturor celor care au pus umărul, de unde or fi ei, de la București, din țară, de la Brăila, de oriunde, indiferent de culoarea politică”, a conchis Tudose.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: