15 / 08 / 2022


Mihai Chirica, primarul de Iași, mesaj de susținere pentru Maia Sandu ~ InfoPrut

Mihai Chirica, primarul orașului Iași, îi urează succes candidatei PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, subliniind că România și Iașiul…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 15/11/2020

Mihai Chirica, primarul orașului Iași, îi urează succes candidatei PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, subliniind că România și Iașiul vor fi mereu aproape de Republica Moldova și cetățenii ei.

„Succes, Maia Sandu! Succes, Basarabia! Un singur pas mai desparte Republica Moldova de intrarea pe drumul firesc al modernizării și dezvoltării pe baze democratice, în spiritul valorilor europene. Al doilea tur de scrutin prezidențial de duminică, 15 noiembrie, va arăta limpede orientarea către Europa a cetățenilor Republicii Moldova, prin votul pe care-l vor acorda doamnei Maia Sandu, candidatul care și-a exprimat deschis opțiunea pentru un Stat de Drept, eliminarea corupției, justiție corectă”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.
Mihai Chirica este convins că atât cetățenii din Republica Moldova, cât și cei din Diaspora, au înțeles faptul că apropierea de Europa înseamnă investiții substanțiale în economia națională, generatoare de stabilitate și progres.
„Alegând Maia Sandu, moldovenii vor alege democrația, câștigându-și respectul statelor europene. De aceea, vă îndemn să mergeţi la vot şi să faceţi din acest scrutin o sărbătoare a victoriei demnităţii şi libertăţii, o sărbătoare a victoriei democraţiei şi ale valorilor umane fundamentale! România şi Iaşul – oraş înfrăţit cu oraşul Chişinău – vor fi mereu aproape de Republica Moldova pe această cale a demnității și curajului de a ieși, în sfârșit, din sfera intereselor obscure care au îngenuncheat-o decenii la rând. Succes, Maia Sandu! Succes, Basarabia!”, a mai spus acesta.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: