20 / 09 / 2021


Mick Jagger a împlinit 78 de ani / Lucruri mai puțin cunoscute despre solistul Rolling Stones și cum l-a persiflat pe Roger Waters, fondatorul Pink Floyd

Legendarul solist rock Mick Jagger a împlinit luni, 26 iulie, 78 de ani. Înnobilat de regina Elisabeta a II-a a…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 27/07/2021

Legendarul solist rock Mick Jagger a împlinit luni, 26 iulie, 78 de ani. Înnobilat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Sir Michael Phillip Jagger este unul dintre cei mai educați și bogați muzicieni din lumea rock-ului și nu numai. Uite câteva lucruri mai puțin cunoscute despre acesta.

Ca licențiat al prestigioasei universități britanice London School of Economics, nu este tocmai surprinzător că Jagger este una dintre cele mai înstărite vedete din lumea divertismentului, având o avere estimată între 360 și 500 de milioane de dolari, potrivit The List.

Nefiind mulțumit să petreacă timpul doar cu familia și alte vedete rock, despre Jagger se cunoaște că frecventează cercuri de intelectuali și membri ai aristocrației britanice.

Turneul Rolling Stones ce a avut loc în 1970 în SUA a fost observat de faimosul autor american Truman Capote, fotograful Peter Beard și prințesa Lee Radziwell, sora mai tânără a fostei prime doamne americane, Jacqueline Kennedy.

Capote, Beard și Radziwell au călătorit cu trupa prin mai multe state americane, dormind în autocarul acesteia, ocazie cu care Jagger o poreclise „ridichea” pe prințesa Lee. Aceasta a povestit ulterior cum el era liderul/managerul trupei și încerca să păstreze ordinea în rândul grupului.

Într-un interviu acordat în 2017, cântăreața Tina Turner s-a plâns că Jagger nu i-a mulțumit niciodată în public că l-ar fi învățat cum să danseze. Însă pentru a fi corecți față de Jagger, acesta s-a inspirat pentru „mișcările” sale celebre de la mai multe persoane, printre care James Brown și Rudolf Nureyev, un prieten personal al său.

Când melodia „Moves Like Jagger” a trupei Maroon 5 era în vogă, sir Mick ar fi intrat într-unul din cluburile sale favorite din New York și, spre deliciul tuturor celor prezenți,

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: