21 / 10 / 2021


Membrii PSD critică dur guvernul Orban. Lia Olguța Vasilescu: Eu am denumit Guvernul Orban „Guvernul o să…”. | .News

Congres PSD (foto: captură video vimeo) Critici dure la adresa guvernului Orban în timpul congresului PSD. Majoritatea participanților care au…

De redactia , in Actualitate , at 22/08/2020

Congres PSD (foto: captură video vimeo)
Critici dure la adresa guvernului Orban în timpul congresului PSD. Majoritatea participanților care au luat cuvântul nu s-au arătat mulțumiți de felul în care actuala guvernare a gestionat situația economică și socială în timpul pandemiei. Spre exemplu, fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a denumit cabinetul Orban „Guvernul o să..”.
„S-au împrumutat de cinci ori mai mult decât s-a împrumutat guvernarea PSD. Din păcate, nu se vede absolut nimic. (…) Eu am denumit Guvernul Orban „Guvernul o să…”. Pentru că din martie tot auzim: o să vină 2.000 de ventilatoare – nu a venit niciunul; o să se dea persoanelor vulnerabile 15 milioane de măşti – nu au dat nici măcar una până în acest moment; o să se relanseze economia – la ora actuală suntem în colaps aşa cum economia Romaniei nu a fost niciodată; o să crească alocaţiile, o să se dubleze alocaţiile – nu s-au dublat, ba dimpotrivă, după legea actuală chiar au scăzut; o să crească pensiile cu 40% – dacă ne uităm pe lege, vedem că e o scădere de 26% a pensiilor. (…) Noi am dublat alocaţiile copiilor anul trecut, ca urmare a unui amendament PNL foarte prost făcut, l-am corectat în Parlament, dar nici prin cap nu ne-a trecut să atacăm legea la CCR. Am mers la Guvern, am căutat soluţii şi am dublat alocaţiile copiilor. Ei de ce nu au făcut acest lucru?’, a declarat liderul PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii.
Și fostul premier Sorin Grindeanu, proaspăt revenit în PSD, a afirmat că partidul va oferi o alternativă benefică la guvernare, după moţiunea de cenzură, şi a criticat „furtul de primari”.
„E timpul să arătăm că PSD nu şi-a pierdut prestigiul, că are cei mai buni oameni care să conducă România,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: