26 / 09 / 2021


Melodie a surorilor Osoianu, în reclama unui supermarket în care își fac cumpărăturile și chișinăuenii și românii din țară ~ InfoPrut

La 15 ani de la deschiderea primului magazin Kaufland din România, hipermarketul a creat un spot publicitar inedit cu ajutorul…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 26/09/2020

La 15 ani de la deschiderea primului magazin Kaufland din România, hipermarketul a creat un spot publicitar inedit cu ajutorul Surorilor Osoianu din Republica Moldova. Colindul, realizat alături de Subcarpați, poate fi ascultat pe fundalul reclamei care spune povestea Kaufland.

„Totul a început pe 13 octombrie 2005, atunci când am deschis primul magazin din România. Și a continuat ca într-o poveste desfășurată pe un tărâm magic. Pentru că în românește Kaufland înseamnă Tărâmul cumpărăturilor. Un loc magic, unde peste 15.000 de oameni cu super puteri fac zi din fiecare noapte”, se arată pe site-ul Kaufland.
Pe lângă magazinele deschise în România, Kaufland s-a extins și peste Prut, în Republica Moldova, recent fiind deschis cel de-al treilea supermarket de pe teritoriul țării și primul din nordul R. Moldova, la Bălți. Astfel, Kaufland crează sute de locuri de muncă pentru frații din Republica Moldova, susținând totodată dezvoltarea comunității locale.
Spotul publicitar, făcut în colaborare cu Surorile Osoianu, poate fi văzut mai jos:

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: