23 / 06 / 2021


Meghan Markle spune că n-a vrut să mai trăiască. Un membru al familiei regale s-a întrebat cât de închisă va fi pielea copilului ei şi al prinţului Harry (VIDEO)

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au acordat primul lor interviu cu dezvăluiri legate de viaţa personală după ce, în…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 09/03/2021

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au acordat primul lor interviu cu dezvăluiri legate de viaţa personală după ce, în urmă cu un an, au anunţat că renunţă la a mai fi membri cu drepturi depline ai Casei regale britanice.

Într-o discuţie cu Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a spus că a trecut prin experienţe neplăcute, s-a simţit singură şi chiar n-a vrut să mai trăiască, în perioada în care cei doi se aflau încă la Londra. Mai mult, au ieşit la iveală şi tendinţe de rasism. Concret, Meghan Markle a afirmat că un membru al familiei regale a vorbit cu Harry, primul fiind îngrijorat despre cât de închisă va fi pielea copilului celor doi, Archie, şi cum se va reflecta asta asupra casei regale.

Cu gândul la sinucidere

Fosta actriţă, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut în cadrul interviului că a fost naivă înainte de a deveni un membru al familiei regale britanice, iar după nunta lor, din 2018, a sfârşit prin a avea gânduri de sinucidere şi de automutilare din cauza articolelor negative care apăreau despre ea, dar şi a singurătăţii pe care o simţea. Ea a afirmat şi că a solicitat ajutor şi protecţie din partea casei regale, fără însă să le primească, scrie Digi24.ro.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mai simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a spus Meghan, mai notează sursa citată.

De altfel, prinţul Harry a declarat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: