27 / 05 / 2022


„Megalomanie” pe placul lui Dodon: Președintele RM se laudă că este cinstit de bătrâne cu „lumânări pentru sănătate” ~ InfoPrut

După ce a declarat săptămâna trecută că, atunci când merge prin raioane, „oamenii plâng” văzându-l „viu”, președintele Igor Dodon a…

De redactia , in Opinii , at 21/09/2020

După ce a declarat săptămâna trecută că, atunci când merge prin raioane, „oamenii plâng” văzându-l „viu”, președintele Igor Dodon a vorbit vineri mai multe despre subiect în cadrul emisiunii sale „Președintele răspunde” de pe Facebook.

Dodon a afirmat că bătrânele nu numai că plâng, dar îi pun și „lumânări pentru sănătate” pentru că le-a dat 700 de lei la începutul anului, inițiativă pe care șeful statului o prezintă ca fiind o „premieră în cei 29 de ani de independență”, deși ideea i-a aparținut lui Vlad Plahotniuc și a fost practicată și de Guvernul Filip.
„De exemplu, ieri s-au apropiat câteva doamne pensionare, o bătrânică chiar plângea, mi-a strâns mâna și mi-a spus: uite, faptul că ne-ați dat 700 de lei la începutul anului, noi am pus o lumânare pentru sănătatea voastră că ați venit cu așa inițiativă și când ați spus că ne mai dați, nu credeam. Dar acuma, când ne dați încă 900 de lei de la 1 octombrie. Practic, pensionarii cu pensii mai mici de 3.000 de lei o să obțină anul acesta total 700 plus 900, 1.600 de lei. Practic, încă o pensie primesc. Da, n-a fost asta niciodată în 29 de ani de independență, în afară de indexarea de câte 6% de la 1 aprilie și 1 octombrie”, a declarat Dodon.
Aceeași senzație ar avea-o și agricultorii, „care au primit 191 de milioane de lei în cont”, afirmă candidatul anunțat la funcția de președinte.
„Știți ce-mi spun agricultorii din teritoriu? Da’ noi de 29 de ani n-am primit așa bani”, a zis ,mândru președintele.
În opinia lui Igor Dodon, „oamenii s-au săturat de vorbe goale, vor stabilitate, politicieni responsabili” și îi spun că „vă știm pe voi și nu vrem să vină altcineva”.
Dodon nu a uitat însă nici de contracandidata sa,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: