15 / 08 / 2022


MedLife preia pachetul majoritar al centrului Profilaxis din Timișoara – Ziua de Vest

Noua achiziție va fi integrată sub rețeaua Sfânta Maria, parte a Grupului MedLife. Odată cu această tranzacție, rețeaua Sfânta Maria…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 30/06/2022

Noua achiziție va fi integrată sub rețeaua Sfânta Maria, parte a Grupului MedLife. Odată cu această tranzacție, rețeaua Sfânta Maria își consolidează prezența și în vestul țării.

În prezent, Sfânta Maria este cea mai mare rețea de clinici și laboratoare după marii jucători din piață. Brandul deține peste 60 de unități medicale proprii și este prezent în București, Brăila, Măgurele, Bacău, Sibiu, Galați, Iași și, mai nou, Timișoara.

Sfânta Maria deține cea mai mare rețea de medici în contract CAS și vine în întâmpinarea nevoilor în special a pacienților cu venituri medii și mici. Compania are ambiții naționale, având active atât proiecte de dezvoltare prin achiziție, cât și organice.

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță semnarea achiziției pentru pachetul majoritar de 80% din acțiunile companiei SC M-Profilaxis SRL, una din policlinicile de top din Timișoara. Compania va fi integrată sub brandul Sfânta Maria, prin care rețeaua își extinde prezența în zona de vest a țării.

Profilaxis Timișoara are o experiență de aproape 25 de ani pe piața locală și este unul dintre cei mai cunoscuți operatori medicali din Timișoara, care asigură pacienților servicii complete de prevenție și profilaxie. Unitatea medicală integrează servicii de medicina muncii, ambulatoriu, compartiment de spitalizare de zi și un portofoliu important de abonați.

În cadrul unității, pacienții pot efectua consultații medicale la peste 25 specialități, printre care cardiologie, O.R.L, dermatologie, alergologie, diabet, nutriție și boli metabolice, medicină de familie și altele, serviciile fiind asigurate de o echipă formată din peste 50 de medici proprii și colaboratori. Odată cu achiziția unității medicale, atât pacienții, cât și abonații rețelei Sfânta Maria vor putea beneficia de asistență medicală în cadrul Profilaxis.

„Continuăm planurile noastre strategice de extindere a rețelei Sfânta Maria,

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: