25 / 09 / 2023


Medicul Octavian UNC, INTERNAT în spital, în stare GRAVĂ

Dr. Octavian Dumitru Unc, profesor universitar, medic chirurg, se află internat în spital, în stare gravă. Colegii profesorului spun că…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 25/10/2020

Dr. Octavian Dumitru Unc, profesor universitar, medic chirurg, se află internat în spital, în stare gravă.

Colegii profesorului spun că rudele ar fi cerut transferul la București. Potrivit unor surse, acesta ar avea COVID 19. Colegii medicului nu au confirmat, dar nici nu au infirmat că ar fi contactat temutul virus.

Octavian Unc

Colegii medicului nu au confirmat, dar nici nu au infirmat că ar fi contactat temutul virus.

Apropiații medicului sunt alături de el și se roagă să revină acasă, sănătos.

„Profu’ Unc trece acum prin momente dificile. Haideți toți, fiecare după cum putem, să ne rugăm împreună în această seară. 5 minute, între 00:00 – 00:05, pentru noi nu sunt multe, dar pentru dânsul sigur vor reprezenta mult! Dumnezeu să-i dea multă sănătate!”, se arată într-o postate de pe pagina de Facebook a medicului Unc.

Și colectivul Replica de Constanța îi transmite sănătate multă!

Dr. Octavian Dumitru Unc este cadru didactic la Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” încă de la înființare, din 1990. A avut în formarea didactică până acum peste 4.000 de studenți și rezidenți, care au ajuns medici în țară și pe toate meridianele și paralele lumii.

Update

Dr. Octavian Dumitru Unc, profesor universitar, medic chirurg, internat în spital, în stare gravă, a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă.

M.P.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: