27 / 01 / 2022


Medicul Monica Pop explică de ce nu se vaccinează: Nu e adevărat că au fost reacții adverse puține! E o CAMPANIE DE AMENINȚARE, MAI PUTIN DE VACCINARE. Arafat, Rafila și Craiu NU SUNT MEDICI INFECȚIONIȘTI

Medicul Monica Pop a declarat, la Antena 3, că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului pentru că are una ”dintre marile…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 05/01/2021

Medicul Monica Pop a declarat, la Antena 3, că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului pentru că are una ”dintre marile contraindicații”, și anume, a suferit în trecut un șoc anafilactic la un medicament citostatic. Dar, în același timp, medicul acuză modul în care autoritățile fac mai mult o campanie de amenințare, decât de vaccinare, și consideră că nu se spune adevărul atunci când se pretinde că vaccinul  a avut puține reacții adverse.

”Unde ați văzut dumneavoastră campanie de vaccinare? E o campanie de amenințare mai mult, decât de vaccinare, pentru că s-a spus permanent ”vaccinați-vă!”, imperativ și, mai mult decât atât, s-au impus metode punitive drastice pentru cei care nu se vor vaccina. Dar eu campanie de informare nu am văzut! Nu am văzut absolut deloc. Se spune că s-a publicat… eu nu am văzut nimic publicat despre prospectul respectiv și eu cred că fiecare om care dorește să se vaccineze și indiferent de ce poziție are față de vaccinare, trebuie să aibă prospectul în mână pe care să îl citească, după care să ia o hotărâre. Așa cum consideră de cuviință. Încă o dată vă spun. Nu informare, însă amenințare în permanență. Și nu cred că este normal. Mai mult decât atât, există o reclamă, dacă se poate spune așa, în care se spune că virusul ucide. Ori, acest lucru, nu este adevărat. Virusul poate ucide, e adevărat! Dar nu se poate spune că virusul ucide! Pentru că, în momentul în care ai spus așa ceva, sigur că orice om s-a infectat cade moral. Și zice ”dacă tot mor, asta e situația”. Adică el oricum va muri”, a declarat Monica Pop la Antena 3. 

Aceasta a subliniat că vrea să afle mai multe despre acest vaccin, în condițiile în care nu este adevărat, așa cum susțin autoritățile, că reacțiile adverse au fost „puține”.

”Eu nu m-am vaccinat pentru că nu s-a vaccinat nimeni din spitalele care nu sunt COVID. Nu s-a pus problema încă, pentru că nu suntem în linia întâi. Un aspect. Și al doilea, eu am una dintre marile contraindicații ale acestui vaccin, am avut șoc anafilactic. Am și povestit despre treaba asta de multe ori pentru că asta s-a întâmplat, la unul dintre medicamentele citostatice și asta este situația. Deci e una dintre indicațiile majore. Dar lăsând la o parte acest lucru, eu aș vrea să știu mai multe despre acest vaccin și ADEVĂRUL.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: