19 / 01 / 2022


Masha și Ursul există în realitate și sunt vedete pe Instagram

Dacă în România ursul este văzut ca un pericol, ei bine, în Rusia lucrurile stau altfel. Urșii sunt, mai degrabă…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 28/07/2021

Dacă în România ursul este văzut ca un pericol, ei bine, în Rusia lucrurile stau altfel. Urșii sunt, mai degrabă animale de companie. Cel puțin așa demonstrează Veronika Dichka, o campioană mondială la dans sportiv, care trăiește pe lângă Moscova alături de animalele sale. Însă nu te gândi că animalele ei de companie sunt numai din cele convenționale. Pe lângă câini (3 corgi și 4 Saint-Bernard), Veronika are și arici, cai și …. urși. Archie este un urs pe care artista l-a adoptat când era un puiuț și de atunci sunt de nedespărțit.

Citește și: Explozie de drăgălășenie! Cum arată Pisicile Artistocrate în realitate!

masha si ursul in realitate in paralel cu personajele de desene

Cei doi sunt vedete pe Instagram și sunt porecliți Masha și Ursul, datorită asemănării cu cele două personaje din faimoasele desene animate rusești. Au mers și la pescuit împreună într-o barcă.  Așa că imaginile cu cei doi prieteni au devenit în scurt timp virale pe rețelele de socializare. 

masha si ursul la pescuit

Pe conturile de Social Media ale Veronikai ursul Archie își etalează talentele de dansator, se dă în leagăn și oferă momente prețioase de iubire prietenei lui umane.

Masha și Ursul: cel mai urmărit desen animat de pe YouTube

Masha și Ursul (Masha i Medved) este un serial de animație rusesc, creat de Oleg Kuzovkov și produs de Animaccord Animation Studio. Aventurile celor două personaje, o fetiță blondă și un urs sunt inspirate dintr-o poveste din folclorul rusesc, care poartă același nume. Primul episod a fost publicat în 2009, iar de atunci, serialul de 5 serii a fost tradus în 42 de limbi și a fost transmis peste tot în lume, unul dintre cele mai faimoase episoade, Rețetă pentru dezastru, ajungând la 4.40 miliarde de vizualizări pe YouTube devenind cel de-al șaselea cel mai vizionat video de pe YouTube care nu este videoclip muzical.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: