16 / 01 / 2022


Marșul Unirii de Ziua Națională, la Alba Iulia ~ InfoPrut

Alba Iulia, capitala de suflet a tuturor românilor, a adunat, la 103 ani de la Marea Unire, mii de suflete…

De redactia , in Magazin , at 03/12/2021

Alba Iulia, capitala de suflet a tuturor românilor, a adunat, la 103 ani de la Marea Unire, mii de suflete înflăcărate. Membrii partidului AUR, în frunte cu George Simion, au dat tonul sărbătorii printr-un marș unionist la care au participat români din toate colțurile țării.

Cu ocazia împlinirii a 103 ani de la Marea Unire de la 1918, unioniștii, în frunte cu copreședinții AUR, George Simion și Claudiu Târziu, au participat la un eveniment deosebit. Mii de români s-au adunat dis-de-dimineață la Gara de la Alba Iulia pentru a participa la Marșul Unirii. Cu emoții în glas și necătând la frigul de afară, românii au cântat „Deșteaptă-te române”, scandând „Basarabia e România” și „Trăiască, trăiască, trăiască și-nflorească, Moldova, Ardealul și Țara Românească”.
„Suntem la Alba Iulia, în fața gării, cu peste 3000 de români din toate județele țării. Au venit toate filialele și împreună cu voi o să dăm start sărbătorii de 1 decembrie. Avem 364 de zile să protestăm împotriva corona, împotriva lui Iohannis, împotriva altor viruși, dar acum trebuie să sărbătorim ziua țării noastre”, a declarat George Simion într-un live pe pagina sa de Facebook.
Copreședintele AUR a vorbit și despre cei care lipsesc din peisajul de sărbătoare, din motive nedrepte.
„Suntem în locul potrivit la momentul potrivit. De fiecare dată să fim aici și cu un ochi să râdem și cu altul să plângem. Cu unul să râdem pentru că este ziua noastră națională și pentru că am reușit să facem marea noastră unire, și cu altul să plângem pentru că ne gândim la frații de la Chișinău și de la Cernăuți care trebuie să fie și ei alături de țară. Ne gândim și la frații care acum sunt în Londra, în Berlin, în Milano, în Madrid, care din păcate, în ultimii 30 de ani,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: