27 / 11 / 2021


Marș auto organizat joi în București de partidul AUR. Se pleacă din parcarea mall Băneasa la ora 7

George Simion a anunțat că partidul AUR, partidul tinerilor patrioți români, va organiza un marș în București. Marșul auto, ce…

De redactia , in Actualitate Recomandare , at 02/12/2020 Etichete: , , , , ,

George Simion a anunțat că partidul AUR, partidul tinerilor patrioți români, va organiza un marș în București. Marșul auto, ce se dorește a fi unul impresionant, va pleca din parcarea mall Băneasa la ora 7.

Participanții vor fi susținători și membri ai partidului AUR, partid condus de un tânăr de doar 34 de ani, George Simion.

Partidul a reușit să crească fulminant pe rețelele de socializare și a ajuns până la 7% conform unui sondaj realizat de SOCIOPOL.

George Simion susține că partidul se află cu mult mai sus și asta se vede prin aderanța la mesajul AUR pe rețelele de socializare și că, dacă am evita frauda electorală, s-ar putea ajunge la 20% și atunci PMP și PRO ROMÂNIA nu ar mai intra în parlamentul de la București:

„Avem o șansă istorică și să scoatem de astăzi două din partidele sistemului. Dacă fiecare dintre noi convinge un prieten să voteze cu AUR vom ajunge la 20% și vom elimina PMP și PRO ROMÂNIA, partidel conduse de Traian Băsescu și Victor Ponta, două produse nocive ale politicii românești” susține George Simion, liderul AUR- Alianța pentru Unirea Românilor.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: