26 / 02 / 2024


Marius Lulea (AUR): Acesta este omul căruia fotbalul românesc îi datorează cel mai mult, este un exemplu de urmat – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 19/11/2023

Acesta este omul căruia fotbalul românesc îi datorează cel mai mult, este un exemplu de urmat, un om care a muncit mult, a muncit bine și nu s-a oprit când a dat de greu.

Gică Hagi a relansat fotbalul românesc prin școala de fotbal creată, dând un exemplu celorlalți și forțându-i ca și ei să facă la fel. Când alții spuneau că nu se poate el a demonstrat că prin muncă, consecvență și ducând lucrurile până la capăt Se Poate!

Reușita naționalei României are legătură mai mare decât se crede cu Gică Hagi. El a început acum câțiva ani un proces de reintrare în normalitate demonstrând că numai prin muncă vom reuși, nu prin minciună sau punând permanent în față numai înavuțirea personală.

Iar pentru acest lucru l-a dăruit României și pe fiul său.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *