25 / 09 / 2023


Marius Craina, doctorul care candidează la Primăria Timișoara, în Piața Traian: „Vrem să demarăm procedurile pentru a crește calitatea vieții în această zonă”

Marius Craina, doctorul care candidează la funcția de primar al Timișoarei, din partea Pro România, se află astăzi în Piața…

De redactia , in Actualitate , at 03/09/2020

Marius Craina, doctorul care candidează la funcția de primar al Timișoarei, din partea Pro România, se află astăzi în Piața Traian, pentru a cunoaște de pe teren problemele cu care se confruntă cetățenii care locuiesc nu departe de centru urbei.
Craina, candidatul Pro România pentru funcția de primar al Timișoarei, la alegerile din 27 septembrie, spune că în aceste cartiere, care nu sunt în centrul orașului, trebuie renovate clădirile istorice, infrastructura de canalizare, de electrificare, de apă, pe care să le suporte primăria, iar cetățenii trebuie să aibă o calitate a vieții la fel ca cei care locuiesc în centru.
„Rolul unui primar și al consiliului local este asigurarea și creșterea calității vieții. Din păcate, cartierele Traian, Fabric și alte locuri nu relevă deloc implicarea administrației Timișoarei în asigurarea unei calități a vieții. Infrastructura este veche, lipsește o activitate economică. Circulând pe străzile din afara centrului Timișoarei observăm o multitudine de spații care aparent sunt distruse – tencuială care stă să cadă, uși distruse. Infrastructura de canalizare, electrificare, apă trebuie refăcută în aceste cartiere, astfel încât cei care încă mai locuiesc aici să poată beneficia de condiții normale de viață”, a spus Marius Craina, prezent în Piața Traian din Timișoara.
Craina spune că municipalitatea trebuie să intervină obligatoriu în aceste zone, pentru a aduce calitatea vieții la standarde mai ridicate.
„Este obligatoriu ca municipalitatea să intervină în aducerea la normalitate a acestor zone. Timișoara nu este reprezentată numai de Piața Unirii, Libertății, Operei, ci și de aceste piețe, în aceste zone unde locuiesc zeci de mii de timișoreni și care nu au aceeași calitate a vieții ca cei din centru. De aceea vrem să demarăm procedurile pentru a crește calitatea vieții în această zonă și în altele, precum Fabric ori alte cartiere, de reabilitare a clădirilor istorice și a infrastructurii.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: