24 / 02 / 2024


Mario Iorgulescu nu va plăti nimic pentru accident – Statul român va plăti toate daunele, prin Fondul de Garantare – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 27/10/2023

Românii au ajuns să plătească pentru accidentul lui Mario Iorgulescu. Cum? Justiția a decis ca asiguratorul să plătească daunele materiale și morale familiei victimei. E vorba de CityInsursnce care e de mult falimentată.

Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că daunele le plătește Fondul de Garantare. Adică statul. Adică poporul român.Curtea de Apel Bucureşti a anulat și decizia prin care Mario Iorgulescu trebuia să plătească către doi membri ai familiei bărbatului ucis de el în accident sumele de 200.000 de euro daune morale şi 100.000 de lei daune materiale, urmând ca acestea să fie achitate de societatea de asigurări City Insurance, care se află însă în faliment.

Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică privată din Italia, părinţii săi reuşind să-l scoată din ţară cu un avion privat, imediat după accident. El nu a fost audiat de procurori sau magistraţi, în timpul urmăririi penale sau desfăşurării procesului în instanţă.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii