27 / 11 / 2021


Marian Godină despre protestul poliţiştilor în pandemie, pentru salarii mai mari: „Mi se pare ruşinos şi imoral”

Cunoscutul poliţist Marian Godină, urmărit de mai bine de 500.000 de persoane pe Facebook, consideră că protestele poliţiştilor faţă de…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 04/01/2021

Cunoscutul poliţist Marian Godină, urmărit de mai bine de 500.000 de persoane pe Facebook, consideră că protestele poliţiştilor faţă de îngheţarea salariilor în 2021 nu sunt oportune în această perioadă. 

El explică, într-un articolul publicat pe blogul personal, că i se pare „ruşinos şi imoral” să protestezi pentru bani mai mulţi în condiţiile în care mulţi români au rămas şomeri din cauza pandemiei.

„Întorcându-ne în timp până la ordonanţa 13, cea prin care oamenii răi nu prea mai puteau ajunge la închisoare, asta prin numeroase piedici aduse inclusiv poliţiştilor, constatăm că practicarea meseriei acestora, cea pe care mulţi o aleseseră din vocaţie, era afectată grav. Aţi văzut atunci proteste ale sindicatelor poliţiştilor? Că doar le era afectată munca, iar vocaţia aia de a prinde infractori şi a-i trimite la puşcărie le era profund alterată. N-aţi văzut. Cu toate astea, au ieşit atunci în stradă câţiva poliţişti, alături de societatea civilă. Tot respectul pentru ei, acelea au fost nişte proteste pentru nişte principii, nu pentru câştiguri materiale”, a scris Marian Godină în materialul pe care l-a intitulat „Proteste ale unor poliţişti”

„Acum, când se anunţă că nişte creşteri salariale nu vor mai avea loc, sindicate ale poliţiştilor demarează proteste, iar poliţiştii ies în stradă. Foarte bine, e dreptul lor să protesteze, revendicările lor sunt corecte. Cu toate astea, eu nu am să ies în stradă şi nici nu am să protestez pentru aşa ceva. Nu acum. Acum mi s-ar părea complet imoral să fac aşa ceva”, a continuat Godină. 

El a explicat apoi de ce: „Într-o ţară în care pandemia a lăsat mii de oameni şomeri şi a afectat grav alte mii, unul ca mine, care a avut salariu întreg toată perioada asta, să iasă în stradă strigând că vrea salariu mărit mi se pare ruşinos şi imoral.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: