04 / 12 / 2021


MAREA DEPORTARE. Armata australiană a început să transfere bolnavii de Covid și pe apropiații lor în tabere de carantină: „Da, sunt măsuri dure, dar amenințarea la adresa vieților este extremă”, decretează ministrul șef al Teritoriului de Nord

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 23/11/2021


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Armata australiană a început să mute cu forța locuitorii din Teritoriile de Nord în tabăra de carantină Howard Springs, situată în Darwin, după ce nouă noi cazuri de Covid-19 au fost identificate în comunitatea Binjari. Măsura vine după ce sâmbătă seara au fost instituite închideri dure atât în comunitățile din Binjari, cât și în cea din apropiere, Rockhole, potrivit Info Wars.

„Locuitorii din Binjari și Rockhole nu mai au cele cinci motive pentru a-și părăsi locuințele”, a declarat ministrul-șef al Teritoriului de Nord, Michael Gunner, referindu-se la cele cinci motive permise în țară pentru a evita izolarea (cumpărarea de alimente și provizii, exerciții fizice timp de până la două ore, îngrijirea, munca sau educația, dacă nu se poate face de acasă, și pentru a se vaccina în cea mai apropiată locație posibilă).

„Ei pot pleca doar pentru tratament medical, în caz de urgență sau în cazul în care este cerut de lege.”

„Este foarte probabil ca mai mulți locuitori să fie transferați astăzi la Howard Springs, fie în calitate de cazuri pozitive, fie ca persoane apropiate”, a continuat el, adăugând: „Am identificat deja 38 de persoane apropiate din Binjari, dar acest număr va crește. Acești 38 sunt transferați acum”.

„L-am contactat aseară pe prim-ministru. Suntem recunoscători pentru sprijinul a aproximativ 20 de membri ai ADF, precum și pentru camioanele armatei pentru a ajuta la transferul cazurilor pozitive și al contactelor apropiate – și pentru a sprijini comunitățile. astăzi facem o evaluare a resurselor suplimentare de care am putea avea nevoie din partea federalilor, iar prim-ministrul este pregătit să ajute în continuare – îi mulțumesc pentru asta.”

AUSTRALIA – The army is now transferring positive Covid cases and contacts in the Northern Territories to ‘Quarantine Camps’ by army truck.

So it wasn’t a conspiracy theory then. #COVID19 #Australia pic.twitter.com/NfJzqrO1fz

— Bernie’s Tweets (@BernieSpofforth) November 22, 2021

„Suntem conștienți de faptul că acest lucru poate avea unele efecte asupra sănătății mintale a oamenilor, precum și asupra bunăstării lor generale”,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: