26 / 02 / 2024


Marcel Ciolacu surprins la Paris cu Sorina Docuz – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 05/12/2023

Roxana Ilie postează foarte multe fotografii pe Instagram în care apare și Sorina Docuz-Stan, considerată gaura neagră a șefului PSD, premierul României. Sursele din presă afirmă că Roxana Ilie era însoțită de Sorin Grindeanu. Cei doi lideri PSD fiind foarte apropiați de fostele miss Buzău.

Într-unul din aceste instantanee, cele două par a se afla la Paris (cel mai probabil, în 2022), judecând după poza Turnului Eiffel care se vede în geamul cafenelei la care s-au oprit cele două.

În același geam de sticlă se poate vedea și imaginea din spate a unui bărbat înalt, la costum, cu urechi clăpăuge și păr grizonant, bărbat despre care unii ar putea spune să aduce destul de mult cu actualul premier al României.

Concitadinii Marcel Ciolacu și Sorina Docuz-Stan au o relație foarte bună, întărită de multe legături colaterale.

Sinecurile surorii Sorinei Docuz-Stan

Printre aceste legături colaterale se numără și Cristina Arghir, sora Sorinei Docuz-Stan.

Cristina Elena Arghir a fost plasată de fostul ministru al Economiei, Florin Spătaru, în Consiliul de Administrației al Loteriei Române. Vicepremierul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a oferit și el un loc călduț în Consiliul de Administrație al companiei Rofersped SA, firma de expediții al falimentarei CFR Marfă.

Anterior, Arghir beneficiase de o numire asemănătoare la SIF Oltenia. În plus, aceasta a rămas și la conducerea companiei Internet și Tehnologie S3, firma administrației locale Sector 3, de unde încasează în jur 5.000 de euro lunar.

O altă legătură este Roxana Ilie, prietena cea mai bună a Sorinei Docuz-Stan. Roxana Ilie este beneficiara a mai multe contracte de la PSD.

 » Citeste mai mult

Comentarii