26 / 02 / 2024


Marcel Ciolacu, premierul vorbe goale: Promite marea cu sarea, dar livrează doar fum – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 21/11/2023

Într-o nouă demonstrație a talentului său excepțional în arta vorbelor goale, Marcel Ciolacu, premierul prostănac al României, a ținut un discurs impresionant în care a promis luna de pe cer pensionarilor, dar a livrat doar umbre de iluzii. România nu are bani să mărească pensiile cu 40%, iar divorțul dintre Nicu și Marcel e în aer. Reforma pensiilor este o mare minciună, ca oricare alt proiect născut din puțul gândirii ciolaciene.

Ciolacu a reușit să atragă atenția asupra promisiunilor sale vaste, doar pentru a dezvălui că totul a fost o iluzie, la fel ca promisiunea că va distruge păcănele. Premierul, cunoscut pentru discursurile sale grandilovente și optimiste, pare să trăiască într-o lume paralelă în care vorbele sunt monedă de schimb și acțiunile sunt doar o idee abstractă.

Într-un alt episod regretabil, Ciolacu a manevrat cu pricepere reforma limitării baniilor cash în stilul unui magician de stradă, dar a ajuns să se facă de râs. Nu poate mai mult. Ce pretenții poți avea de la unul care a vândut covrigi în piața mare din Buzău și nu a avut niciun loc de muncă până la 37 de ani.

În ceea ce privește aderarea la spațiul Schengen, Ciolacu a făcut promisiuni ample, dar până acum, eforturile sale în această direcție par să se fi evaporat în neant, lăsându-i pe cetățenii români să se întrebe dacă vor trebui să aștepte încă multe decenii pentru a traversa frontierele fără obstacole. Stăm la porțile Schengen pentru că așa vrea Marcel Ciolacu și clica lui de penali.

Marcel Ciolacu rămâne un maestru al vorbelor goale, un magician al promisiunilor neverosimile și un expert în a face ca acțiunile să fie mai greu de găsit decât un jackpot la păcănele. Populația rămâne în așteptarea miracolelor, iar premierul continuă să jongleze cu iluziile sale politice. Cea mai mare iluzie a sa va fi candidatura la prezidențiale când va juca rolul prostănacului din 2009.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *