22 / 06 / 2024


Marcel Ciolacu nu are soluții pentru românii din Fâșia Gaza: „Situația nu e uşor de gestionat” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 01/11/2023

Cu fiecare minut ce trece, cu fiecare oră scursă pe ceas, în tot contextul actual, situația cetățenilor români din Fâșia Gaza se poate deteriora rapid. Sute de români așteaptă sprijin de la statul român care pare să se miște ca un tren CFR.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că România şi alte ţări depun un efort comun pentru a-i ajuta pe cetăţenii din Fâşia Gaza cu dublă cetăţenie, printre care şi români, să părăsească această zonă, însă a menţionat că situaţia „nu e uşor de gestionat”.

Iată ce a spus acesta: „Sunt 3000 de cetăţeni cu dublă cetăţenie în Fâşia Gaza, aţi văzut apelurile, să fie direcţionaţi către sudul Fâşiei Gaza. Şi azi-noapte, în jur de ora 2,00, eram în comunicare cu doamna ministru de Externe. Până acum erau solicitări, 260 de cetăţeni români din Fâşia Gaza, care voiau să se elibereze, dar sunt şi foarte mulţi şi palestinieni care vor să părăsească, deci nu e uşor de gestionat toată situaţia, important e să nu escaladeze”


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii