24 / 02 / 2024


Marcel Ciolacu, mesaj de Crăciun: „Românii să aibă încredere în şansa de a construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 25/12/2023

Premierul Marcel Ciolacu le-a urat românilor, în mesajul cu ocazia sărbătorii Crăciunului, „multă sănătate, bucurie în inimi şi pace alături de familie”, adăugând şi dorinţa ca românii să aibă încredere „în şansa” de a construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri.

Iată ce a spus acesta:

„Dragi români, în această zi Sfântă, vă doresc multă sănătate, bucurie în inimi şi pace alături de familie! Pentru noi, românii, sărbătoarea Naşterii Domnului este o sărbătoare a bucuriei şi a speranţei! Este ziua în care Iisus a venit să dea lumii speranţă că Binele poate învinge. Şi a învins! Îmi doresc să îmbrăţişaţi, alături de mine, speranţa în şansa României. Împreună, cu încredere, putem construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri! Să petreceţi clipe frumoase alături de familie şi să aveţi încredere că împreună putem face mult mai mult! Crăciun fericit!”


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii