13 / 07 / 2024


Marcel Ciolacu, falsul revoluționar ce a încasat ilegal indemnizația de luptător cu rol determinant în decembrie 1989, l-a demis pe Mihai Dodu – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 30/12/2023

Pentru cei care nu știu, în spiritul clasic al mincinoșilor ce au condus scena politică după 1989, actualul premier Marcel Ciolacu a încasat ilegal pe baza unor declarații în fals și abuzând de funcțiile și puterea pe care le deținea, indemnizația lunară de luptător cu merite deosebite în decembrie 1989.

Iată ce a scris Marius Lulea despre acest subiect: „La un moment dat a existat și un dosar penal deschis pe numele actualului premier cu privire la aceste falsuri însă toată acțiunea a fost suspendată. Cu părere de rău separația puterilor în stat este la nivelul Domniilor Fanariote, adică nici una.

Sigur că actualul premier nu a participat la nici o revoluție cu mari merite. Toate documentele erau falsuri grosolane, așa cum există alte mii de falsuri. Impostura în PSD și PNL este regula, după 1989 s-a născut o castă privilegiată de sinecuriști, oameni lipsiți de demnitate.

Premierul Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Iulian Dodu din funcția de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru revoluționari. Decizia a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Mihai Dodu este cel a cerut analiza cererii premierului de a fi declarat luptător cu rol determinant la Revoluția din decembrie 1989, iar o comisie specială din cadrul secretariatului a constatat că Marcel Ciolacu nu îndeplinește condițiile pentru a primi certificat de revoluționar.

Ori acest lucru întărește nevoia unei cercetări penale pe această temă. Astfel de exemple au adus mari prejudicii pentru adevărații revoluționari, cei care au crezut cu sinceritate că va avea loc o schimbare, când în realitate visul lor pentru bunăstare, libertate și democrație a fost furat chiar de asasinii celor peste 1.000 de români, morții apăruți pentru ca Ion Iliescu să își justifice domnia.

Da, PSD are pe mâini sângele a peste 1.000 de români uciși la revoluție datorită ordinelor lui Ion Iliescu și a apropiaților săi.

Marcel Ciolacu este umilința supremă ce poate fi primită de români, cel care nu doar că făcea parte din grupul criminalilor, dar s-a prezentat cu sângele pe mâini și a spus că este salvatorul.

Întreaga viață a premierului este un lung șir de imposturi, de falsuri, de la educație și până funcțiile deținute. El este întruchiparea răului ce stăpânește azi România și care calcă pe principiile statului de drept și ale meritrocrației.

 » Citeste mai mult

Comentarii