17 / 04 / 2024


Marcel Ciolacu este un impostor – Nu există nicio dovadă a vreunei fapte de vitejie a premierului la Revoluție – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 29/12/2023

Marcel Ciolacu este un impostor. Un revoluționar de carton care mânjește memoria luptătorilor din 1989 pentru libertate în schimbul unor bani și terenuri din partea statului.

Impostorul Marcel Ciolacu, falsul revoluționar ce a încasat ilegal indemnizația de luptător cu rol determinant în decembrie 1989, l-a demis pe Mihai Dodu.

Pentru cei care nu știu, în spiritul clasic al mincinoșilor ce au condus scena politică după 1989, actualul premier Marcel Ciolacu a încasat ilegal pe baza unor declarații în fals și abuzând de funcțiile și puterea pe care le deținea, indemnizația lunară de luptător cu merite deosebite în decembrie 1989.

La un moment dat a existat și un dosar penal deschis pe numele actualului premier cu privire la aceste falsuri însă toată acțiunea a fost suspendată. Cu părere de rău separația puterilor în stat este la nivelul Domniilor Fanariote, adică nici una.

Nu există nicio dovadă a vreunei fapte de vitejie a premierului Ciolacu la Revoluție. La această concluzie a ajuns și Secretariatul pentru Revoluționari, condus la acea dată de Mihai Dodu, care i-a respins cererea de a fi declarat „luptător cu rol determinat la Revoluție”.

Ce a urmat după decizie? Mai întâi, Ciolacu a încercat intimidarea lui Mihai Dodu, iar acum l-a demis din funcție.

Își apără impostura într-un stil mafiot. Îi execută din funcție pe toți cei care nu închid ochii. În locul oamenilor demni sunt aduși apropiații de partid veniți să execute ordinele”.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii