13 / 07 / 2024


Marcel Ciolacu: Dacă George Simion mă bate la europarlamentare, plec de la șefia PSD a doua zi – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 29/12/2023

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că dacă partidul AUR condus de George Simion va câştiga alegerile europarlamentare din vara lui 2024, el va demisiona de la şefia PSD.

Iată ce a spus acesta: „Momentan, nu mi-a trecut prin cap să candidez la preşedinţie. Cele mai importante alegeri sunt primele alegeri. Europarlamentarele”

Întrebat dacă mai rămâne în funcţia de lider al PSD în cazul în care va pierde alegerile europarlamentare, premierul a răspuns că nu.

„Orice om politic trebuie să… Asta e viaţa! Plec din funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat. Am plecat a doua zi. Cum să nu? Asta-i viaţa! Eu mă duc cu demisia în faţa colegilor şi să ia hotărârea. Nu ne jucăm cu lucrurile. În momentul în care ai pierdut alegerile ai plecat. Este o regulă de aur în politică. Nu scapi de ea. O mai amâni o lună, două, până la urmă tot acolo ajungi. Eu sunt ferm convins că vom fi pe primul loc şi la europarlamentare”


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii