28 / 01 / 2022


Manifestație AUR pentru susținerea cadrelor medicale din Teleorman: Vrem Spitale Civilizate, nu pensii speciale

O altă tragedie a marcat România zilele trecute. Zece morţi la secţia ATI din Piatra Neamţ în urma unui incendiu….

De redactia , in Actualitate , at 17/11/2020

O altă tragedie a marcat România zilele trecute. Zece morţi la secţia ATI din Piatra Neamţ în urma unui incendiu. Medicul de gardă, rănit grav după ce a suferit arsuri, încercând să-i salveze pe cei intubați.

Alianța pentru Unirea Românilor din Teleorman a făcut duminică, 15 noiembrie, în fața spitalului orășenesc din Videle o activitate de susținere a cadrelor medicale care trebuie să lucreze sunt condiții inumane.

„Am văzut cu toții ce s-a întâmplat la Piatra Neamț, acolo unde pacienți internați pentru a fi tratați de Covid-19 au sfârșit în chinuri groaznice. Din păcate, sistemul corupt și nepăsarea celor aflați la conducere au dus la un alt Colectiv. Și acum 4 ani, când a avut loc tragedia de la Colectiv, aveam același președinte. Și atunci, la fel ca acum, aceeași mafioți la conducerea țării! Un cartel ucigaș ce au distrus sistemul medical din România”, afirmă candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile parlamentare pentru Teleorman, Florin Codreanu. 

Spitalul din Videle, la fel ca multe altele, funcționează fără autorizație de funcționare. Nu au autorizație pentru că politicienii de aici ca și toți ceilalți din România nu a făcut decât să fure, au furat tot ce sa putut și de aceea, la 30 de ani de la Revoluție, așa arată un spital din România, un spital pe care scrie că funcționează fără autorizație.

„Alianța pentru Unirea Românilor este alături de cadrele medicale din România. Ne manifestăm respectul față de ei și de sacrificiul lor. Ne dorim ca situații precum cea de la Colectiv și acum la Piatra Neamț să nu se mai întâmple. Cine va plătit pentru morții de la Piatra Neamț? Vă spunem noi: nimeni! Ei dau vina tot pe alții, că se făceau lucrări la instalația electrică, că se făceau lucrări fără autorizație.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: