27 / 05 / 2022


Mandachi despre Godină: ciorne, agramate, nemasturbat, mucea, miliționer, diliman

Antreprenorul român Ștefan Mandachi se desfășoară total asupra lui Marian Godină cu injurii care mai de care, supărat că acesta…

De redactia , in Opinii , at 16/09/2020

Antreprenorul român Ștefan Mandachi se desfășoară total asupra lui Marian Godină cu injurii care mai de care, supărat că acesta și-a permis să îl critice din uniforma de polițist.

Lăsăm tot textul mai jos:

Punctul G al prozei românești lovește din nou. Criticul literar Marean Godină a uitat să-și facă injecția cu steroizi, motiv pentru care ejaculează printre buzele țuguiate cu acid hialuronic injurături  la adresa mea, pe motiv că-cum îmi permit să-mi placă așa mult banii, în calitate de patron? :)))

Nemasturbatul ăsta e în fapt un patron pur sânge, dar își camuflează actele de comerț în spatele imaginii de erou sacrificat pe altarul activismului civic. Ilustrul scriitor e de-o perversitate cum rar s-a pomenit: deghizat în UNIFORMĂ DE POLIȚIST la poza de profil (uitați-vă cum a animat-o, sanchi, să nu bată la ochi) te îndeamnă disperat: CUMPĂRĂ!

Acest Shakespeare de România are MAGAZIN (chiar așa scrie) online! E negustor omu’. Bișnițar, precupeț! Dar își comercializează marfa folosindu-se de statutul de polițai.

Fraților, avem un gram de minte în 2020 sau mușcăm momelile acestui mucea încordat? Vă provoc la un exercițiu de ficțiune: imaginați-vă că mergeți la Carrefour. La casa de marcat casierul e îmbrăcat în uniformă de polițist! :)))) Cu caschetă, epoleți și proces verbal la el, da! Exact asta face antreprenorul Marinică! Nu renunță nici să-l ia dracu la însemnele oficiale ale Statului român atunci când vinde la butic tricouri și fițuici, intitulate cărți.

Totul, dar totul pe pagina lui e o instigare perversă la CUMPĂRĂTURI. În uniforma plătită de mine și de tine, el se intitulează la capitolul ”meserie”, atențieee: “AUTOR”! :))) De unde dracu s-a pus ăsta în aceeași oală cu Liviu Rebreanu? De ce oare se poreclește autor, când de fapt, se bate cu pulanu-n piept că-i miliționer?

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: