22 / 01 / 2022


Majestatea Sa Margareta, mesaj adresat românilor de pretutindeni de Crăciun ~ InfoPrut

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a adresat românilor de pretutindeni un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă, potrivit tradiției, în…

De redactia , in Magazin , at 25/12/2020

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a adresat românilor de pretutindeni un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă, potrivit tradiției, în care a vorbit despre greutăţile pe care oamenii le-au avut de trecut anul acesta şi despre speranţa care ne va salva.

Cetăţenii vulnerabili trebuiesc protejaţi în continuare, şi, totodată, viaţa economică trebuie îngrijită, după daunele grave pe care le-a suferit în acest an, arată Mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei, pe care vi-l prezentăm integral mai jos:
„2020 a fost un an încercat pentru toată umanitatea, datorită pandemiei care a lovit grav toate ţările lumii. Viaţa multor oameni este dificilă, uneori aproape imposibilă, dar nu trebuie să ne pierdem speranţa. Vom învinge întunericul şi greutăţile! Chiar dacă a existat această mare suferinţă, pandemia ne-a dat totuşi ocazia să ne sprijinim unii pe alţii, să aducem la lumină ceea ce este mai bun în noi”, se arată în mesajul de Crăciun al Majestății Sale.
Custodele Coroanei a precizat că anul care vine nu va fi unul ușor, acum, mai mult ca niciodată, fiind nevoie să continuăm să protejăm cetățenii vulnerabili și să îngrijim viața economică a României.
„Familia mea şi cu mine dorim să ne exprimăm respectul şi admiraţia faţă de toţi cei care au luptat şi luptă în prima linie împotriva acestei pandemii. Pentru familia mea, anul 2020 a adus o sărbătoare importantă. S-au împlinit 30 de ani de la revenirea noastră în ţară. La 18 ianuarie 1990, sora mea, Sofia, şi cu mine am adus solia Regelui Mihai pe pământ românesc, pentru prima oară după anul 1948. A fost un moment de comuniune cu toată naţiunea. Am revenit acasă”, mai spune Majestatea Sa Margareta.
În final, Majestatea Sa subliniază că sărbătoarea de Crăciun unește și ne face să ne simțim aproape de cei dragi,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: