24 / 06 / 2021


Majestatea Sa Margareta, mesaj adresat româncelor de Ziua Internațională a Femeii ~ InfoPrut

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, vine cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Într-un mesaj publicat…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 09/03/2021

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, vine cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României, Majestatea Sa Margareta aduce felicitări tuturor româncelor din țară, din Republica Moldova și din toate colțurile lumii.

„Cu ocazia Zilei de 8 Martie, Majestatea Sa Margareta și întreaga Familie Regală urează tuturor româncelor din țară, din Republica Moldova și din toate colțurile lumii la mulți ani, alături de familie și de cei dragi!”, se arată în mesajul publicat.
Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române este șeful Familiei Regale a României și suveranul Casei de România, începând cu ziua de 5 decembrie 2017, când a succedat tatălui său, Regele Mihai I. Titlul său dinastic este „Majestatea Sa Regina”, dar Majestatea Sa a decis ca pentru moment să continue să poarte titlul de „Custode al Coroanei” în împrejurările oficiale.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: