22 / 09 / 2021


Maia Sandu denunță fake news la adresa ei vehiculate de socialiști ~ InfoPrut

Maia Sandu anunţă că îl va da în judecată pe deputatul socialist Corneliu Furculiţă, fondatorul unei companii media care are…

De redactia , in Opinii , at 27/08/2020

Maia Sandu anunţă că îl va da în judecată pe deputatul socialist Corneliu Furculiţă, fondatorul unei companii media care are în gestionare mai multe posturi TV afiliate socialiştilor, dar şi publicaţiile care tirajează falsuri împotriva ei. Asta după ce în presă s-a vehiculat că Maia Sandu o să vândă pământurile din R. Moldova companiilor mari internaţionale.

„O nouă minciună marca Dodon şi PSRM, mai gogonată decât cea cu 30 de mii de sirieni de acum 4 ani, este vehiculată azi de deputaţii socialişti care îşi bat joc de oameni desconsiderându-i şi umilindu-i cu minciuni şi insulte. Pentru că le-am dat în obraz că nu le pasă de agricultori şi de pământurile noastre, ei amăgesc oamenii că noi vrem să vindem pământul cetăţenilor străini. Este o minciună cât prostia lor de mare”, a scris liderul PAS pe pagina de Facebook.
Maia Sandu amintește că Dodon, la indicaţia lui Plahotniuc, a promulgat legea pentru vinderea cetăţeniei Republicii Moldova unor străini anonimi anume pentru ca aceştia să poată cumpăra pământurile.
„(…) minciuna e arma lor principală şi de fiecare dată când le arătăm cât sunt de incompetenţi şi corupţi mai inventează câte o minciună şi o răspândesc prin televiziunile lor plătite din bani furaţi”, a mai adăugat fostul premier de la Chișinău.
În final, Sandu a subliniat că îi va da în judecată și pe deputatul Furculiță, „și toate publicațiile socialiste care promovează această minciună”.
Pe lângă Corneliu Furculiţă, în presa afiliată PSRM a fost mediatizat şi deputatul socialist Nicolae Pascaru, care de asemenea, declară că „sunt probe care demonstrează că Maia Sandu vrea să permită vânzarea pământului agricol pentru cetăţenii străini”.
„La 9 octombrie 2019, Maia Sandu s-a întâlnit cu Asociația Investitorilor Străini din Moldova, unde a confirmat intenția de vota un nou Cod funciar,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: