31 / 07 / 2021


Maia Sandu, anunț despre reședința președintelui de la Condrița ~ InfoPrut

Maia Sandu a spus că nu va locui la reședința de la Condrița în perioada mandatului său de președinte. Declarațiile…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 28/11/2020

Maia Sandu a spus că nu va locui la reședința de la Condrița în perioada mandatului său de președinte. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune, Moldova 1, notează diez.md.

„Nu voi cheltui banii statului pentru întreținerea mea. Cum am stat până acum în apartamentul meu, așa voi continua”, a declarat Sandu, președintele ales al Republicii Moldova.
Sursa citată precizează că întreținerea reședinței de la Condrița, unde a locuit timp de patru ani Igor Dodon, costă statul, lunar, aproximativ 100.000 de lei moldovenești, aproximativ 5.000 de euro.
Totodată, începând cu data de 19 noiembrie, Maia Sandu a început să beneficieze de serviciile unui agent de pază al Serviciului de Protecție și Pază de Stat, un automobil de serviciu, dar și de serviciile unui șofer.
În urma alegerilor din 15 noiembrie, Maia Sandu a câștigat funcția de președinte și urmează să dețină mandatul timp de patru ani. Investirea acesteia ar urma să aibă loc pe 24 sau 25 decembrie. Până atunci, Igor Dodon este președinte în exercițiu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: