22 / 06 / 2024


Magdalena Bistriceanu, despre tragedia de la Ferma Dacilor: Toate instituțiile statului erau în cârdășie cu patronul interlop – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 28/12/2023

Când vezi ce încrengături sunt în spatele unor așa-zise “afaceri oneste”, te ia capul și stai să te întrebi in ce țară trăim?!?

Patronul pensiunii Ferma Dacilor, unde a izbucnit un incendiu violent și în urma căruia șase oameni au decedat iar alți doi sunt în continuare dispăruți, avea legături cu lumea interlopă, legături cu politicul, cu Poliția, practic cu toate instituțiile statului…cele care ar trebui să ne vegheze.

Răspunzători sunt toți cei care au închis ochii la neregulile găsite la această pensiune, ani de zile.

Update: În incendiul tragic care a mistuit pensiunea Ferma Dacilor din Tohani au pierit cel puțin 6 persoane, printre care se numără și doi frați care erau fotbaliști, relatează gsp.ro. E vorba de frații Luca Ene (16 ani) și Petru Ene (11 ani). Tatăl lor a încercat să îi scoată din incendiu, dar și-a găsit și el sfârșitul. A reușit, în ultima clipă, să îl salveze pe cel de-al treilea copil, Matei Ene, fratele geamăn al lui Luca. Acesta se află internat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *