27 / 07 / 2021


Mă voi lupta pentru desființarea baronilor locali – CURIERUL ROMÂNESC

Ringo Dămureanu, candidat AUR (Dolj) a declarat că AUR este singurul partid care cere desființarea baronilor locali, care au pus…

De redactia , in Opinii , at 22/11/2020

Ringo Dămureanu, candidat AUR (Dolj) a declarat că AUR este singurul partid care cere desființarea baronilor locali, care au pus stăpânire pe micile comunitățile rurale. Efectele se văd, vorbim de frme de subzistență care au fost desființare, de înstrăinarea pământurilor și de sărăcirea popopulației.

„Comunitățile rurale au fost crunt lovite în ultima perioadă. Fermele de subzistență au fost desființate, țăranii nu au fost ajutați în niciun fel să-și cumpere tractoare și utilaje. Toate pământurile bune din județul Dolj sunt acum în mâna străinilor care le exploatează”, a explicat Dămureanu.

„Sistemul politic actual a permis ca în comunitățile mici să existe acest mare derapaj al democrației în care unii ajung să conducă etern, să facă tranzacții cu funcții, cu influență”, a precizat candidatul AUR.

Dămureanu a subliniat că AUR este singurul partid care susține desființarea baronilor locali prin limitarea mandatelor de primar și parlamentar la maxim două mandate. „Mă voi bate să existe un referendum în această țară care se limiteze la două mandate pentru absolut toate funcțiile publice alese în România”, a mai spus Ringo Dămureanu.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: