18 / 06 / 2021


Luptătorul PSD-ului, Daniel Ghiță, a tras un pui de somn la Parlament

Luptătorul Daniel Ghiță s-a făcut remarcat prin urlete și vorbe alese la adresa rivalilor din ”Guwernul meu”, încât a obosit…

De redactia , in Actualitate , at 03/03/2021

Luptătorul Daniel Ghiță s-a făcut remarcat prin urlete și vorbe alese la adresa rivalilor din ”Guwernul meu”, încât a obosit mai ceva ca în ring, fapt ce s-a soldat cu un pui de somn în Parlament.

Useriști sunt prăduitori din fire, și stau mereu pe la colțuri cu telefoanele, poate, poate, un rival de la PSD sau AUR face un pas greșit. După cum observăm pe Facebook în ultimele zile, tovarășii neomarxiști s-au întrecut în delațiuni pe net.

„Așa se întâmplă dacă faci scandal toată ziua și urli în Parlament. E bun somnicul în plen, domnule Ghiță?”, a notat deputatul USR Filip Havarneanu, care l-a fotografiat pe Ghiță dormind.

„Daniel Ghiță, deputat PSD (da, e deputat), face că toți dracii prin Parlament; fără masca, cuvinte puține și idei scurte. Și lui și PSD-ului li se potrivesc cuvintele ‘Pumnii mei minte nu are’. A urmat stand up comedy cu Ciolacu și Firea”, a relatat deputatul USR Mihai Politeanu.

Filip Havarneanu l-a filmat pe Ghiță și în timp ce zbiera.

„Fără masca în Parlament și, că totul să fie complet, cu țipete în loc de argumente. Cam așa se desfășoară ședința de astăzi din Parlament pentru dezbaterea bugetului pentru anul 2021.

Să va mai spun că cei de la pupitru nu se aud din cauza strigătelor PSD-iștilor, deși cei care țin discursuri folosesc microfonul? Sau că dacă într-adevăr și-ar dori să modifice proiectul de buget ar trebui să încerce o dezbatere civilizată?”, a notat Havarneanu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: