22 / 06 / 2024


Ludovic Orban, contrazis de colegii liberali: Eu nu beau. Eu beau apă plată, fresh sau limonadă şi mai ales ristretto

By editor , in Actualitate , at 06/01/2024

În rândul liberalilor este cunoscut ca un bețiv notoriu. A condus inclusiv ședințe de Guvern rupt de beat cu masca de protecție pe față.

Fostul premier Ludovic Orban, actualul președinte al Partidului Forța Dreptei, a spus că nu consumă alcool pentru că se simte rău și a respins drept ”minciună” afirmațiile în acest sens. El a făcut declarația în contextul unei discuții despre fotografia din perioada pandemiei de la ziua lui, din Palatul Victoria.

Orban a spus că ştie cine este persoana care a făcut acea fotografie. El a a declarat că nu el era personajul principal, ci ministrul Aurescu.

”Aş prefera să nu spun, ştiu cine este persoana. Nu mi-a recunoscut nici acum. Evident că era coleg cu mine de partid. Nu a difuzat-o în mod intenţionat ca să îmi facă mie rău, ci a difuzat-o către o persoană ca să se dea mare cu cine stă la masă, dar acolo, personajul principal, pentru persoana căreia i-a dat fotografia, nu eram eu, era Aurescu, pentru că era o persoană din zona diplomaţiei şi el s-a dat mare că sunt cu ministrul de Externe, de care depind toate numirile. Deci nu eu eram personajul principal acolo”, a spus Orban despre acel episod.

Fostul premier a arătat că a fost ziua lui şi ”acea poză este în contradicţie totală cu ceea ce reprezenta activitatea sa de premier”.

”Era ziua mea, nu am organizat nimic de ziua mea, nu am chemat pe nimeni. (..) Colegii mei au vrut să îmi facă o surpriză, m-am trezit cu ei, au decis sî îmi aducă un cadou, a fost o improvizaţie, totul a durat o oră şi jumătate, două ore. E adevărat, nu poţi să iei o gură de bere.. eu nu sunt băutor, eu nu beau, altă minciună despre mine, nu mă simt bine. Eu beau apă plată, fresh sau limonadă şi mai ales ristretto”, a mai spus el.

 » Citeste mai mult

Comentarii