16 / 10 / 2021


Loredana Groza, postare din ambulanță: „Mă simt mai bine”

Loredana Groza și-a pus duminică fanii pe jar cu o postare dintr-o ambulanță. Cântăreața nu precizează care este motivul pentru…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 19/09/2021

Loredana Groza și-a pus duminică fanii pe jar cu o postare dintr-o ambulanță. Cântăreața nu precizează care este motivul pentru care s-a simțit rău, rezumându-se doar să spună că „se simte mai bine”.

Loredana a postat duminică o imagine cu ea dintr-o ambulanță, fără a preciza însă deocamdată ce a pățit.

Fotografia a fost postată atât pe contul de Instagram, cât și pe cel de Facebook.

„Mă simt mai bine. Mulțumesc pentru tot sprijinul vostru. Cu toată dragostea și recunoștința, Loredana”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Cu doar câteva zile în urmă (n.r. pe 15 septembrie), Loredana Groza a cântat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Artista a postat de altfel și o imagine cu cei doi.

„A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi”, a spus Loredana după nunta Simonei Halep.

Loredana Groza, la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: