25 / 09 / 2023


LOCALE 2020. Erwan Joliff  candidat al Alianţei USR PLUS la Consiliul Judeţean Braşov: „ Îmi doresc un consiliu județean mult mai vizibil și prezent în comunitățile din județ !”

Erwan Joliff, candidat al Alianţei USR PLUS la Consiliul Judeţean Braşov se prezintă braşovenilor  şi vorbeşte despre planurile sale pentru…

De redactia , in Actualitate , at 26/08/2020

Erwan Joliff, candidat al Alianţei USR PLUS la Consiliul Judeţean Braşov se prezintă braşovenilor  şi vorbeşte despre planurile sale pentru judeţ. 
**
Sunt Erwan Joliff şi candidez din partea Alianţei USR PLUS la Consiliul Judeţean Braşov.
Sunt francez şi locuiesc de 16 ani în comuna Ticuş, satul Cobor, împreună cu soţia şi cei patru copii. Am studiat filosofie, teologie şi mecanică auto. Cea mai mare parte din timpul meu l-am petrecut în domeniul construcţiilor. În România, prima mea experiență a fost de profesor de limba franceză. În prezent, ocupația mea de bază este de a rezolva problemele comunității locale. Am fost educat de mic să mă implic, să îmi asum responsabilități și să găsesc soluții.
Am ales să trăiesc în România pentru că mi-am dorit o viață diferită față de cea pe care mi-o oferea occidentul. Aici am găsit multe provocări și probleme de rezolvat, acesta fiind și motivul principal pentru care am făcut pasul în politică. Mă gândesc la cei patru copii ai mei și mereu mă întreb cum pot crea pentru ei un mediu mai sigur, mai bun, mai prietenos. Îmi place viața din România, dar asta nu însemna că nu îmi doresc să văd îmbunătățiri, mai ales în privinţa infrastructurii, educației și sănătăţii.
Sunt un om pasionat, implicat și îmi doresc să contribui în mod pozitiv la dezvoltarea societății în care am ales să trăiesc, chiar dacă nu m-am născut în România. Vreau să dovedesc că România nu este condamnată la nesfârșit la corupție, sărăcie și lipsă de educație. Cred în potențialul ei și îmi doresc să fim o nație respectată în Europa.
În Cobor, satul unde m-am mutat, am pus pe picioare un sistem de colectare a deșeurilor reciclabile şi am reușit să conving locuitorii să colecteze selectiv. În 2012,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: