22 / 06 / 2024


Liderul opoziției din România, George Simion, distins cu „Crucea Șaguniană” de Mitropolitul Ardealului – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 30/11/2023

George Simion, liderul opoziției din România, a fost onorat recent cu o distincție deosebită. Într-o ceremonie specială, Mitropolitul Laurențiu al Ardealului i-a acordat „Crucea Șaguniană”, una dintre cele mai prestigioase distincții ecleziastice din România.

Această recunoaștere vine în semn de apreciere a contribuțiilor lui George Simion la promovarea valorilor creștine și a identității naționale românești. Distincția a fost acordată cu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, considerat ocrotitorul României.

Președintele AUR, George Simion a exprimat recunoștința sa printr-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook: „La mulți ani de Sfântul Apostol Andrei, cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României! Mulțumesc Mitropolitului Laurențiu al Ardealului pentru onoarea de a-mi acorda Crucea Șaguniană!”


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *