22 / 01 / 2022


Liderul AUR, George Simion, la Oradea pe fugă: „Împreună îi dăm pe toți afară!” (FOTO / VIDEO)

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a descins marţi seară în Piaţa Unirii din Oradea pentru a le mulţumi…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 16/12/2020

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a descins marţi seară în Piaţa Unirii din Oradea pentru a le mulţumi bihorenilor care au votat AUR la recentele alegeri.

Lasca, fără masă…

Caravana AUR a ajuns în Piaţa Unirii în jurul orei 19, venind din județul Sălaj și urmând să pornească spre Arad. Autobuzul supraetajat, vopsit în auriu şi inscripţionat cu mesajul „Dreptate pentru România”, a parcat în faţa Palatului Episcopal Greco-Catolic. Zeci de susţinători ai formaţiunii, adunaţi deja pe platoul statuii Regelui Ferdinand, s-au grăbit să îşi facă poze cu acesta ori pur și simplu să îl filmeze cu telefoanele mobile.

De altfel, în ciuda restricţiilor privind adunările publice, în piaţă aşteptau deja de o jumătate de oră peste 100 de susţinători ai partidului, ascultând muzică populară cu accente patriotice la boxa mobilă instalată în fața statuii Regelui Ferdinand.

Gazdă neoficială a manifestării, viitorul deputat Mihai Lasca (foto jos), s-a întreţinut mai bine de 45 de minute cu susţinătorii AUR, fără mască, sub pretextul că nu şi-a terminat cafeaua pe care o ţinea în mână. „Eu, oricum sunt împotriva botniţei”, a spus acesta.

În ciuda unei condamnări în primă instanţă la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru acte de violenţă și a procesului pe care îl are pe rol pentru constituirea unui grup infracţional organizat, Lasca se pregăteşte să îşi preia mandatul.

Viitorul parlamentar a venit însoţit de vicepreşedintele filialei, Laviniu Dragoş, şi de juristul Cosmin Suciu, care îi va fi consilier parlamentar, dar a refuzat să facă declaraţii pe această temă. „Nu discutăm deocamdată despre asta”, a spus Lasca.

„Dacii liberi”

Asistenţa adunată în Piaţa Unirii era formată în general din alegători tineri şi foarte tineri,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: