24 / 06 / 2021


Liderii dedicați copiilor primesc recunoștință la Gala Lideri pentru Liderași – 2021

Ajunsă anul acesta la a șasea ediție, Gala Lideri pentru Liderași se va desfășura pe 11 februarie 2021 în sistem…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 29/01/2021

Ajunsă anul acesta la a șasea ediție, Gala Lideri pentru Liderași se va desfășura pe 11 februarie 2021 în sistem hibrid: va fi transmisă live de pe scena Le Château – Castelul din inima Bucureștiului în direct pe Facebook Itsy Bitsy și itsybitsy.ro.

supereroii itsy bitsy la gala itsy bitsy lideri pentru liderasi

Procesul de selecție și nominalizare a presupus o etapă inițială în care membrii echipei Itsy Bitsy și colaboratori permanenți au nominalizat 48 de lideri activi în 2020. Lista de nominalizați a fost apoi documentată de echipa de jurnalișți Itsy Bitsy, analizată și supusă la vot, iar alegerea liderilor finaliști s-a făcut ținând cont de următoarele criterii: proiectul dezvoltat de lider să implice copiii – direct sau indirect, să acopere o nevoie reală din societate, să aibă impact cantitativ și calitativ la publicul vizat.

Astfel, la Gala Lideri pentru Liderasi – 2021 vor primi recunoaștere și apreciere la scenă deschisă 18 lideri finalișți, la următoarele categorii:

  • Liderii anului 2020 în stare de bine sunt cei care au acordat o atenție deosebită nevoii copiilor, părinților și profesorilor de îngrijire a stării emoționale: Simona Baciu cu proiectul “Profesorul din tine”, Felicia Filip – director general al Operei Comice pentru Copii și Diana Vasile, cea care coordonează, de 10 ani, activitatea Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei.
  • Liderii anului 2020 în implicare socială sunt cei care au dat dovadă de curaj și inițiativa, implicându-se activ în proiecte sociale cu impact semnificativ asupra calității vieții copiilor din România: Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu – Asociația Dăruiește Viață, Ioana Grindean – Organizația ReadyNation România, Melania Medeleanu și Luciana Zaharia – Asociația ZI de BINE, Mihaela Nabar – Fundația World Vision România.
  • Liderii anului 2020 în educație pentru copii sunt cei implicați în proiecte de educație menite să vină în sprijinul copiilor,

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: